Kansalaiskasvatuksesta

Erimielisyys on ulkoavaruudesta maan päälle laskeutunut vitsaus. Erimielisyyttä voi kiitettävästi tukahduttaa erilaisin pakkokeinoin. Se vie kuitenkin hirveästi valtion resursseja. Pitäisi koko ajan olla päivittämässä uusinta vakoiluteknologiaa. Koko ajan pitäisi olla perillä maan mädättäjien uusimmista liikkeistä. Vankilatkin täyttyvät ja veronmaksajien taakka suurenee. Maksavat jo nyt kalliita veroja ja elättävät tulonsiirtojen ansiosta laiskottelevia pummeja. Hirveästi menee hukkaan poliisin ja yksityisten vartiointiliikkeiden voimavaroja, kun aina pitää hippejä pamputtaa ja etälamauttaa. Laskuttaa niitä pitäisi valtion resurssien tuhlailusta. Pakko olla jokin halvempi keino. Kun noita punaviherstallareita aina vaan sikiää jostakin. Syyn on pakko olla kasvatuksessa. Kyllä tästä suvaitsevaisuusdiktatuurista on päästävä, muuten menee ihan orwelliksi. Kansalaiset pitäisi opettaa kuuliaisiksi ja suvaitsemattomiksi jo vastasyntyneistä alkaen. Pentuja lellitään ihan liikaa tässä maailmassa. Oppivat helppoon elämään jo vaippaiässä. Sitten pesettävät pyykkinsä äideillään, vaativat korkeampia opintotukia tai muita etuisuuksia, ovat liian lihavia armeijaan, potkivat mummoja lökäpöksyissään, kivittävät poliisia jne.

Liikkeelle on lähdettävä pelosta. Pelko luo turvallisuuden tarvetta ja turvallisuuden tarve saa aikaan kuuliaisuutta valtion turvallisuuskoneistolle. Eliitin pelko on viisauden alku. Pelottelu on paras kasvatuskeino, kunhan sitä hieman tehostetaan. Ainahan lapsia on peloteltu kaikenlaisilla mörkötarinoilla, jotta tottelisivat. Pelottelu tulisi vaan viedä monia asteita pidemmälle. Kovat keinot vaan käyttöön lellimisestä aiheutuvan punavihervasemmistolaisuuden kitkemiseksi. Kun otetaan mukaan vähättely, moraalisaarnat ja ripaus kilpailuhenkistä vastakkainasettelua, varmistetaan, että ulkomaailmaan pelokkaasti ja epäluuloisesti suhtautuvat kansalaiset ja heidän jälkeläisensä kasvavat uskollisiksi valtiolle.

21. vuosisadan lastenkasvattamiseen voisi valtiokin osallistua. On asioita, joita ei voi täysin yksityisen varaan jättää. Ennaltaehkäisevä toiminta hillitsee kustannuksia tulevaisuudessa. Liikkeelle lähdettäisiin Valtion Virallisella Säikyttelykaartilla (VVS), joka yhteistyössä valtion psykologien kanssa kävisi säikyttelemässä lapsia. Vanhemmat, jotka osallistuvat aktiivisesti tähän 21. vuosisadan kasvatukseen helpottaen valtion ja yksityisen sektorin työtä tulevat saamaan tunnustuksia työstä isänmaan hyväksi. Pelon aiheet luonnollisesti muuttuvat lapsen kasvaessa. Alussa riittää, että lapselle huudetaan yksinkertaisesti ”pöö!” tai ”böö!” (jos ei luota omiin säikyttelykykyihinsä, voi säikyttelyä oppia Paavo Lipposelta). Vaihtelun vuoksi olisi hyvä, jos lapsen edessä silloin tällöin seistäisiin hirviönaamari päässä karjahdellen. Jottei lapsi turtuisi liikaa alkeellisiin säikyttelytaktiikoihin, on seuraavalle tasolle siirryttävä mahdollisimman nopeasti.

Alkeellisesta ja alkukantaisesta säikyttelystä onkin luontevaa siirtyä mörkö- ja kummitustarinoihin. Vanhemmat luonnollisesti vahvistaisivat lapsen pelot sänkyjen alla ja kaapeissa lymyilevistä möröistä oikeiksi. Kauhutarinoiden lisäksi lapselle tulee lukea prinsessa- ja prinssisatuja. Kauhutarinoiden ja lastensatujen kanssa vuorotellen vanhemmat luovat pohjaa mustavalkoiselle maailmankuvalle. Ulkopuolinen maailma on toki pahojen mörköjen, hirviöiden, noitien ja pahantahtoisten ihmisten myrkyttämä, mutta urheat prinssit tarjoavat suojan, kunhan heidän matkaansa lähdetään kyselemättä ja turvallisuus ulkoistetaan heidän huolekseen. Ei tule myöskään unohtaa isän- ja äidinrakkautta, jonka eteen lapsen on tehtävä kaikkensa. Vanhempien huomiosta on kilpailtava. Lasten tasa-arvoinen kohtelu on alkusoittoa tasapäistämiselle. Vastikkeettomalla rakkaudella lapsista saadaan vain laiskoja. On opittava, ettei mikään ole ilmaista tässä maailmassa, ei rakkaus eikä välittäminen. Kotitöiden teettämistä ja jopa lapsityövoiman käyttöä rohkaistaan. Mitä varhaisemmassa vaiheessa näin tehdään, sitä enemmän saadaan varmuutta siihen, että lapsesta kasvaa hyvä työntekijä, joka ei kyseenalaista mitään.

Teini-ikä on kenties kaikista haasteellisin vaihe lasten kasvatuksessa. Tuossa iässä kaikkea kyseenalaistetaan ja arvostellaan. Niillä, jotka ovat kasvattaneet lapsensa oikeaoppisesti 21. vuosisadan hengessä, ei tietenkään ole syytä huoleen. Varmuus ei ole kuitenkaan pahitteeksi. Tässä vaiheessa (VVS) tekee tilaa Valtion Viralliselle Vähättelykaartille (VVV). Teini-ikäinen on usein epävarmuuksiensa vanki. Jottei teineille ominainen kriittisyys kaikkea kohtaan pääsisi kasvamaan, olisi teinin epävarmuuksia ruokittava. Ulkonäköpaineita ja seksuaalista epävarmuutta kasvatetaan arvostelemalla nuoren ulkonäköä ja heteronormatiivisesti vähättelemällä nuoren menestystä mies- tai naisrintamalla. Nuoren heikkouksista tulee puhua enemmän, kuin nuoren vahvuuksista. Nuoren taipumusta itsetuhoisuuteen ehkäistään Valtion Virallisen Moraalikaartin (VVM) voimin, joka saarnaa itsemurhan olevan syntiä. VVM:n kaartilaiset saarnaisivat myös, kuinka lopussa (viimeistään silloin, kun elämä on eletty kunniallisesti loppuun ja päästään paratiisiin) kiitos seisoo. VVM voi vaikeissa tapauksissa auttaa itsemurhaesteiden asettamisessa sisä- ja ulkotiloihin.

VVS vaikuttaa edelleen taustalla kertomalla (tekaistuja) kauhutarinoita kohtaamisistaan ebolaa sairastavien afrikkalaisten ”villien” ja muiden vihamielisten ei-länsimaisten kansojen kanssa. VVM ja VVS yhdistävät tässä vaiheessa voimansa ja nuorelle tehdään selväksi seuraavat käsitteet: ”kolmas maailma” ja ”kolmannen maailman kehittymättömät villikansat”, ”terrorismi”, ”islam” ja ”rikollisuus” (jotka kaikki siis tarkoittavat samaa asiaa), ”vihervasemmistolainen mokuttaja”, ”naisen logiikka” ja ”naisen himo kaikkea eksoottista kohtaan”, ”idän uhka”, ja ”länsimaisen kulttuurin ylivertaisuus”. Kun 17. ikävuosi (täysi-ikäisyys) lähestyy, täysi-ikäisyyttä lähestyvä kansalainen on saatava tietoiseksi siitä, että menestys omassa elämässä on vain itsestä kiinni. Sosiaalisen turvaverkon perään haikailua ei suvaita. Jokainen on oman onnensa seppä. Paisutetaan sitä taikinaa, ei julkista sektoria. Aina ennenkin on ollut vaikeaa, mutta aina on selvitty. Ahkerimmat palkitaan. Näillä moraalisaarnoilla täysi-ikäisyyden kynnyksellä olevaa nuorta valmistellaan orjatöihin tai parhaimmassa tapauksessa ikuiseen pätkätyökierteeseen tuottamaan voittoa työnantajilleen. Nuori kasvatetaan kiitolliseksi kaikkea saatua kohtaan. Nuori oppii täten arvostamaan jopa orjatyötä ja pätkätyökierrettä. Pahaa aavistamattomat omaan yritteliäisyyteen uskovat kuuliaiset kansalaisen alut eivät osaa eivätkä uskalla kyseenalaistaa vallitsevia oloja. Tässä vaiheessa VVS, VVV ja VVM siirtyvät taka-alalle työnsä tehneinä.

Elinikäinen kasvatus jatkuu seuraavaksi median toimesta. Median roolia ei hirveästi tarvitse muuttaa, eikä lisätä. Se on jo nykyisellään ihan kelpo kontrolloija kasvattaja. Uhkakuvien ja vastakkainasettelujen luominen ja vallanpitäjen sanoman levittäminen onnistuu siltä jo nyt hyvin kiitettävästi, ellei jopa erinomaisesti. Muu media seuraa kiltisti perässä, eikä keikuta venettä. Jottei olisi pienintäkään pelkoa siitä, että pelokkaiden ja kuuliaisten kansalaisten epäilys heräisi, voisi media lisätä (tai vaikkapa tekaista) juttuja yksittäisten ihmisten menestystarinoista. Tällöin lapsuudesta asti aivopestyt ja orjan elämää eläneet kansalaiset ovat valmiita jatkamaan tuskallista elämäänsä kyseenalaistamatta mitään joulupukkiin uskoen. Toivo elämässä menestymisestä antaa voimaa jatkaa oikeistolaisessa dystooppisen utopistisessa yhteiskunnassa, jossa mitään ei kyseenalaisteta. Jos välttämättä haluaa kritisoida jotain, kritiikkiä autetaan kohdentamaan pienempiin ongelmiin, kuten työttömiin ja mamuihin. Kannetaan kaikki kortemme kekoon, jotta jonain päivänä pääsisimme osallisiksi tuosta maanpäällisestä helvetistä. Tai…

VAYVA

Ettemme jo nyt osittain eläisi sellaisessa yhteiskunnassa, jossa pienituloisia, työttömiä ja maahanmuuttajia halveksitaan enemmän, kuin suurituloisia veronkiertäjiä… Todellinen kriittisyys on siirretty syrjään pienempien ongelmien tieltä. Veronkierto ja maan myyminen suuryrityksille on pientä verrattuna mamujen invaasioon, ay-liikkeisiin ja siihen vitutukseen, jonka saa aikaan työnvieroksujien olemassaolo. Kyllä tänne vielä Deutsche Arbeitsfront myös saadaan, kun on jo nuo keltaiset liitotkin näin alkajaisiksi luotu. Fasismia kansalle! Vitsakimppu päivässä pitää ajattelun loitolla. Aika näyttää, onko ebola myös hieno tekosyy suhtautua rasistisesti afrikkalaisiin, joita on näköjään vielä 2010-luvulla vaikea kohdella tasaveroisina ihmisinä. Niin sanottua kolmatta maailmaa tai erilaisia ihmisiä ylipäätään ei näinäkään päivinä voida kohdella tasapuolisesti. Muslimit ovat kaikki terroristeja, afrikkalaiset ovat ebolaa sairastelevia villejä (jotka eivät osaa hoitaa asioitaan kuntoon), idästä ei muuta tulekaan, kuin barbaarista uhkaa. Edellisessä postauksessa mainitsinkin länsimaalaisten feministien himosta kaikkea erilaista kohtaan… Ai niin, taisi joku Jussi Halla-aho teekutsuliikkeen porukoiden kanssa ehtiä ensin.

Kuule Soini muuten, sitten kun vaalikirjoituksiltasi kerkeät, otatko yhteyttä? Voidaan keskustella kulttuurimarxismin ja punavihermädätyksen kitkemisestä ja muiden ebolamaista punatautia sairastavien kasvatuksesta. Voidaan keskustella, millä hinnalla olisit valmis ostamaan oikeudet ehdotuksiini oikeanlaisesta kasvatuksesta. Ilmaiseksi en neuvojani jaa. Hyvät neuvot ovat kalliit. Kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen kuin nostan hintoja TTIP-sopimuksen myötä.

PS: Oikeiston edistys: taannutaan villin kapitalismin aikaan. Oikeiston tasa-arvo: kannatetaan teoriassa, käytännössä tasa-arvo on parempien ihmisten tasa-arvoa. Oikeiston demokratia: erimielisyyttä suvaitaan, jos erimielisyys tarkoittaa sitä, että ollaan eri mieltä suvaitsevaistodiktatuurin kanssa konservatiivisen suvaitsemattomalla tavalla tai jos erimielisyydellä tarkoitetaan liberalismin koulukuntien (klassinen, itävaltalainen, Chicagon jne.) välisiä eroja.

Mainokset

About Heikki Ekman

http://jarkeapeliin.blogspot.fi/ (vanhemmat kirjoitukset)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: