Jos Eugen Schauman eläisi…

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen päätti hieman kohahduttaa. Nyt ei tosin liene kyse känniläpästä. Miekkonen seisoo selvästi sanojensa takana ja totta kai Jussi Halla-ahon suosikkikerhoon kuuluvalla Immosella on tukijoita. Uusimpiin tukijoihin kuuluu nyt Mamba-yhtyeen solisti Tero Vaara. Huomioitavaa myös on, etteivät perussuomalaiset juurikaan sanoudu irti vihamielisestä kirjoittelusta, jossa selvästi ihannoidaan väkivaltaisia hyökkäyksiä monikulttuurisuutta (erivärisiä muslimimaahantunkeutujia maahanmuuttajia ja ”Punavuoren punavihreää eliittiä”) vastaan. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on omalta osaltaan ollut pehmentämässä maaperää vihamielisyydelle pehmeiden arvojen puolustajia kohtaan. Ei ole siis yllättävää, että peruspomo on kiemurrellut vastuuta pakoon. Soini osaa vastuun pakoilun. Vähän samalla tavalla, kuin piiloutuessaan ulkoministerin salkun taakse välttääkseen vastuun uusliberalistisista päätöksistä.

Immonen valittaa säestäjiensä kanssa, kuinka vihervasemmistolainen islamismia palvova eliitti käy hänen kimppuunsa. Juu, ei rasismilla eikä väkivaltaisen äärioikeistolaisen väkivallan fanittamisella ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä Immonen todella tarkoitti. Tilanteet ovat koostuneet jännistä sattumista. Immonen ihan vahingossa päätyi natsien kanssa samaan kuvaan Eugen Schaumanin muistomerkillä. Se, että poseerataan Schaumanin muistomerkillä ja julistetaan suunnilleen pyhää sotaa monikultturismia vastaan myöhemmin Facebookissa ei tietenkään mitenkään viittaa siihen, että Immonen olisi yllyttämässä suomalaisia päästämään vihervasemmistolaisia poliitikkoja päiviltä. Sattumaa on varmasti myös se, että Immonen julkaisi pyhää vihaa huokuvan Facebook-kirjoituksensa sinä päivänä, kun oli kulunut neljä vuotta siitä, kun eräs vihervasemmistolaismarxistijuntan harjoittamaan syrjintään kyllästynyt purki aivan oikeutetusti turhaumiaan.

Siis rasistit hei, jättäkää nyt edes Schauman rauhaan. Ikävä velvollisuuteni on todeta, ettei teistä tätä menoa koskaan tule urhoollisia sotureita. Jos poliittisia murhia edes saa puolustella, niin Schaumanin teko oli sentään hieman urhoollisempi, kuin sellainen pelkurimainen rotusodan julistaminen heikompiosaisia vastaan, josta moni muukin perussuomalainen näkee märkiä unia. Immonen tuskin on yksin näkemystensä kanssa. Schauman vastusti todellista miehitysvaltaa, vieraan vallan läsnäoloa. Siksi onkin vastenmielistä nähdä, kuinka natsit käyttävät häntä omassa viheliäisessä propagandassaan kuvittelemaansa vihervasemmistolaista eliittiä vastaan. Vihervasemmistolaista eliittiä, joka rinnastetaan ulkomaiseen miehitysvaltaan. Jos keillään on nykyisin oikeutta puhua miehitysvallasta tätä nykyä, niin saamelaisilla.

Jos olisitte oikeasti isänmaallisia, julistaisitte sodan niille maanpettureille, jotka lobbaavat suurpääoman etua suomalaisten etujen kustannuksella ja TTIP-sopimuksen avulla myyvät Suomen kansainvälisille suuryrityksille. TTIP:n puolesta lobbaavia isänmaanpettureita löytyy myös perussuomalaisista. Onko teillä rohkeutta ja/tai älliä vastustaa uuskolonialismin vyöryä Suomeen? Ei ole. Te olette kapitalistien tahdottomia rakkikoiria, ja luulette nauttivanne suurestakin vallasta toteuttaessanne rasistisia fantasioitanne. Jos Schauman eläisi, hän olisi ampunut EU:n troikan edustajan tai sellaisen suuryrityksen edustajan, joka haastaa valtioita oikeuteen diplomaattisen koskemattomuuden oikeuttamana (vaikkakaan nykyisin ei väkivaltaan tarvitse turvautua, koska elämme erilaisia aikoja). En ole syvemmin perehtynyt Schaumanin aatemaailmaan, mutta uskallan väittää, että jos hän eläisi, hän vastustaisi EU:n talouskuria ja troikkaa siinä missä hän vastusti Nikolai Bobrikovia ja sortovuosia. Pieni vinkki hukassa oleville patriooteille: jos ei pyssyä osaa edes tähdätä oikeaan suuntaan, kannattaa se suunnata vain ja ainoastaan omalle ohimolle. Ai niin ja jättäkää veteraanit rauhaan. Markkinaliberaali eliitti on käyttänyt heitä hyväkseen ihan tarpeeksi muun muassa itsenäisyyspäivinä, jolloin me kaikki suomalaiset olemme kuin taikaiskusta yhtä ja samaa kansaa ja saamme katsoa sopivan etäisyyden päästä, kuinka eliitti juhlii tuota koko kansan juhlaa.

Kuka pelastaisi Suomen ääliöoikeiston invaasiolta? Toisaalla markkinaliberaali porvaristo möisi jopa tuhannet järvet ulkomaisten suuryritysten omistukseen, jolloin maata kutsuttaisiin tuhansien mutalammikoiden maaksi. Toisella puolen sinimustat, nuo eliitin pitbullit, puolustavat kapitalistisia arvoja monikulttuurisuutta, vasemmistolaisuutta ja pehmeitä arvoja vastaan. Jos isänmaallisia etsit, sinimustista et heitä löydä. He elävät omassa valheellisessa mustavalkoisessa kuplassaan, eivätkä ajattele koko Suomen etua. He ovat vain kiinnostuneita hivuttamaan Suomeen rasismia siinä missä keskusta ja kokoomus hivuttavat Suomea NATO:oon. Sellaisia isänmaallisia urhoja ei Suomi tarvitse.

mamba

Kuvassa on mustamamba, Mamba-yhtyeen laulajan, Tero Vaaran inhokki. Mieshän tunnetusti vihaa kaikkea afrikkalaista…

Katsoin paremmaksi laajentaa sanastoa siten, että mukaan tulee markkinaoikeiston käyttämän sanaston lisäksi konservatiivisen oikeiston käyttämää sanastoa; ääliöoikeisto-suomi sanasto olkaa hyvät:

vihervasemmistolainen eliitti = käsite, jolla viitataan ei-konservatiiviseen ja ei-rasistiseen joukkoon, sekamelska, jossa niin kokoomus, vasemmistoliitto kuin SKP:kin ovat yhtä; kuvitteellinen vihollinen, jonka nähdään vainoavan lihaa syöviä rasistisia heteromiehiä (luultavammin päivitetty salaliittoteoria, jolla aiemmin oikeutettiin juutalaisten vaino natsi-Saksassa); kuvitteellinen joukko, joka kannattaa keskenään ristiriidassa olevia ideologioita (esimerkiksi feministi, joka kannattaa islamismia); voi tarkoittaa niin kulttuurimarxisteja, kokoomuslaisia, vihreitä tai mitä tahansa, minkä nähdään olevan ristiriidassa rasististen näkemysten kanssa

esimerkki: ”Vihervasemmistolainen eliitti lahjoitti taas suomalaisten rahoja Kreikkaan.”

esimerkki 2: ”Vihervasemmistolaiset ihannoi marxilaisuutta, Neuvostoliittoa, jihadismin, heimo- ja jengisotien ja raiskaajien piinaamasta monikulttuurisesta yhteiskunnasta jossa sanan- ja ilmaisunvapaus on lailla kielletty.” (Hieman mukailtu lainaus MTV3:n keskustelusivulta)

äärivasemmisto = keskustavasemmistolaiset puolueet

vasemmisto = (sosiaali)demokraatit

oikeisto = ”Ei ole enää olemassa jakoa oikeistoon ja vasemmistoon. Mee ituhippifemakkoislamististalinisti Venäjälle lololololol!”

palkkamaltti = palkat eivät nouse silloin, kun johtava luokka vaatii esimerkiksi työajan pidennyksiä; palkat pysyvät samalla tasolla, vaikka hinnat nousisivat

esimerkki: ”Hinnat nousevat, mutta palkka ei nouse. Se on sitä todellista palkkamalttia!”

kannustinloukkujen poistaminen = siirtyminen kohti yhteiskuntaa, jossa ei ole mahdollisuutta nostaa minkäänlaisia sosiaalietuuksia; yhteiskunta, jossa jopa euron tuntipalkalla työskentely on kannattavaa enemmistölle; sosiaalisen turvaverkoston alasajo

vaikea päätös = kaikki ideologiseen yksityistämiseen, sosiaalisen turvaverkoston alasajoon ja palkkojen alennuksiin liittyvät päätökset, vaikeita ne ovat siksi, koska ay-liikkeen rippeet saattavat jyrätä vastaan armottomasti;

esimerkki: ”Kokoomuksen mukaan Suomessa on tehtävä tämän hallituskauden aikana erittäin vaikeita päätöksiä.”

Mainokset

About Heikki Ekman

http://jarkeapeliin.blogspot.fi/ (vanhemmat kirjoitukset)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: